Vegan coconut-chocolate cake
Hi! Ahoj!
*
At English course, which I visit, someone bake something sweet every week. This time, it came up to me and I for the first time (with dad’s help) baked gluten-free and vegan cake. We decided to make a vegan coconut-chocolate cake. Everybody like it and none of my classmates would not recognize that it was a vegan cake. So the task was accomplished and because it tasted to me as well, so I had no problem to eat the other half of the baking pan!
If you have questions, let me know in the comments. If you’ll use my recipe, show me your photos on Facebook or Instagram!
_
Na kurzech angličtiny, který navštěvuji, každý týden někdo upeče něco sladkého. Tentokrát vyšla řada na mě a já poprvé (s taťkovou pomocí) pekla bezlepkovou a veganskou buchtu. Rozhodli jsme se pro veganskou kokosovo-čokoládovou buchtu. Všem moc chutnala a nikdo z mých spolužáků by ani nepoznal, že byla veganská. Úkol byl teda splněn a protože chutnala i mně, tak jsem neměla problém sníst druhou půlku pekáče!
Pokud máte otázky, tak mi dejte vědět v komentářích. Jestli použijete můj recept, tak mi ukažte fotky třeba na Facebooku nebo na Instagramu!
*
Bon appetite! Dobrou chuť!
*
Vegan coconut-chocolate cake
(Veganská kokosovo-čokoládová buchta)
*
Ingredients (ingredience)
2 cups of corn flour
1 cup of grated coconut
1/2 of cup vegetable oil
2 ripe bananas
1/2 of cup sugar
1 vanilla sugar
1 baking powder
1 cup of soy milk
1 chocolate bar
1 tablespoon of vegetable butter
_
1 hrnek strouhaného kokosu
1/2 hrnku cukru
1 tabulka čokolády
1 lžíce rostlinného másla
Preparation method (příprava)
Combine in a bowl the flour, coconut, sugar, vanilla sugar, baking powder and in another bowl mash the bananas, add oil and milk. Mix all together. Bake in oven on 175 ° C for about 45 minutes. During baking have the cake under the control. After baking, let it cool. Meanwhile, melt chocolate with butter and pour cake with chocolate sauce. On the top sprinkle with coconut and after chocolate will be cold, you can serve!
_
Smíchej v míse mouku, kokos, cukr, vanilkový cukr, prášek do pečiva a v druhé míse rozmačkej banány, přidej olej a mléko. Vše smíchej dohromady. Peč na 175°C cca 45 minut. Během pečení buchtu kontroluj. Po upečení ji nech vychladit. Mezitím si rozehřej čokoládu s máslem a na buchtu nalej čokoládovou polevou. Navrch posyp kokosem a po ztuhnutí čokolády můžeš podávat!