Jídlo/Pití

Špenátové těstoviny s křupavým tofu

Ahoj!

*

Po krátké letní dovolené jsem opět tady. Dnes s receptem. který je velmi snadný, rychlý a levný. Což je to, po čem většina nás touží nejen v době letních dnů. Špenátové těstoviny s křupavým tofu jsem si uvařila přesně v tu dobu, kdy nebyl čas na dlouhé vyvařování a bylo potřeba spotřebovat věci, které mi leželi v kuchyni již nějaký ten pátek. Pochutnala jsem si a doufám, že si pochutnáte i vy!

Nezapomeňte mě sledovat na Facebooku a Instagramu.

Jak máte rádi těstoviny Vy? Dejte vědět v komentářích a přidejte odkaz na váš blog.

*

„Změna v jídlech zvyšuje chuť.“
-Pietro Aretino

*

Špenátové těstoviny s křupavým tofu

Ingredience

1 obyčejné tofu
1 cibule
1 mražený špenát
½ uzené papriky
½ sušeného česneku
bezvaječné těstoviny
sůl
pepř
olej
veganský sýr

Příprava

Na pánvičce si osmažíme cibulku, přidáme špenát a vaříme podle návodu. Těstoviny si též uvaříme podle návodu. Nakrájíme si tofu na kostičky, osolíme, opepříme, přidáme papriku a smažíme dozlatova. Těstoviny smícháme se špenátem a osolíme, opepříme a okořeníme česnekem. Vše dobře promícháme. Na talíř nasypeme tofu kostičky, vedle špenátové těstoviny a ty posypeme veganským sýrem.

Špenátové těstoviny s křupavým tofu

2 komentáře

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..