Špenátové těstoviny s křupavým tofu
Ahoj!
*
Po krátké letní dovolené jsem opět tady. Dnes s receptem. který je velmi snadný, rychlý a levný. Což je to, po čem většina nás touží nejen v době letních dnů. Špenátové těstoviny s křupavým tofu jsem si uvařila přesně v tu dobu, kdy nebyl čas na dlouhé vyvařování a bylo potřeba spotřebovat věci, které mi leželi v kuchyni již nějaký ten pátek. Pochutnala jsem si a doufám, že si pochutnáte i vy!
Nezapomeňte mě sledovat na Facebooku a Instagramu.
Jak máte rádi těstoviny Vy? Dejte vědět v komentářích a přidejte odkaz na váš blog.
*
„Změna v jídlech zvyšuje chuť.“
-Pietro Aretino
*
Špenátové těstoviny s křupavým tofu
Ingredience
1 obyčejné tofu
1 cibule
1 mražený špenát
½ uzené papriky
½ sušeného česneku
bezvaječné těstoviny
sůl
pepř
olej
veganský sýr
Příprava
Na pánvičce si osmažíme cibulku, přidáme špenát a vaříme podle návodu. Těstoviny si též uvaříme podle návodu. Nakrájíme si tofu na kostičky, osolíme, opepříme, přidáme papriku a smažíme dozlatova. Těstoviny smícháme se špenátem a osolíme, opepříme a okořeníme česnekem. Vše dobře promícháme. Na talíř nasypeme tofu kostičky, vedle špenátové těstoviny a ty posypeme veganským sýrem.
2 komentáře
Daysy
Mňam, úplně jsem na to dostala chuť! 🙂 Recept ukládám a určitě zkusím. Dělávám něco malinko podobného, ale tohle vypadá ještě líp. 🙂 🙂
blog Days of Daysy
Annie
Určitě to zkus. Divila jsem se, jak moc je to dobré!